Klatertaal

zorgt voor een helder verhaal
Vooruit

werken en kijken doe ik graag. Daarom lees je hier waar ik op dit moment mee bezig ben. Omdat het actuele zaken betreft, vind je op deze plek dus geen oud nieuws. Zaken waar ik een paar maanden terug of nog eerder aan werkte, zijn niet meer zo spannend. De laatste resultaten zijn immers meestal het meest waard. Als je toch wil weten voor wie ik nog meer heb gewerkt, dan kun je mijn Klaterklanten bekijken. Want hoewel ik mijn jarenlange ervaring natuurlijk meeneem, draait het voor mij vooral om het hier en nu en de toekomst!

Dé Maaltijdservice


Dé Maaltijdservice is er speciaal voor kwetsbare mensen die niet zelf willen of kunnen koken. Vrijwilligers leveren veilige en lekkere maaltijden en boodschappen aan huis. Zij hebben meteen ook tijd voor een praatje en houden desgewenst een oogje in het zeil. Voor zo'n belangrijke service redigeer ik graag de brochures!

Duidelijke diensten


De gemeente Eijsden-Margraten heeft een nieuw dienstverleningsconcept vastgesteld. Ik ben gevraagd hiervoor het communicatieplan en de content te schrijven. Als inwoner van deze gemeente (de mooiste van Nederland!) natuurlijk een eer.

Heldere taal


Clean Perfect Amsterdam is een groot en uniek schoonmaakbedrijf met gerenomeerde klanten. Voor hen redigeer ik offertes, zodat die er óók keurig netjes, verzorgd en streeploos uitzien. Net zoals de kantoren, restaurants, medische praktijken en straten van Amsterdam die zij schoonhouden.

Vier vijftig!


Een onderneemster wil een website maken voor vrouwen tussen de 50 en 60 die fantastisch willen zijn. Celebrate Midlife! Je gaat er niet alleen tips vinden over mode, reizen, eten, relaties en nog veel meer, je wordt ook uitgenodigd interactief deel te nemen! Ik help haar met de teksten voor deze site.

Triple helix


Wéér namens Smart Communication aan het werk, dit keer voor het schrijven van een brochure over de Triple Helix-samenwerking in Zuid-Limburg. Onderwijs, overheid en ondernemers laten zien hoe ze hard, goed en met visie samenwerken om talenten op te leiden en mensen met afstand tot de arbeidsmarkt van de zijlijn halen om zo het bedrijfsleven in Zuid-Limburg blijvend te voorzien van arbeidskracht.

Website


Dankzij Marlie Dix van Smart Communication mee kunnen schrijven aan de website van mondhygiënist Christel Schlösser. Haar wens was een duidelijke, kort en bondig site, strak en zakelijk. Dat is gelukt, ook dankzij de vormgeving van Nino Saya.


Weer naar school


1 februari stopte ik met invallen als docent Nederlands op BC Broekhin in Roermond. Maar voor het nieuwe schooljaar ben ik weer gevraagd voor verschillende lessen in de onderbouw van het reguliere onderwijs en de Vrije School. En aangezien er maar weinig leuker is dan omgaan met en kennis overdragen aan jongeren, doe ik dat natuurlijk weer graag!