M: 06 - 144 80 334
E: margriet@klatertaal.nl

Gevestigd in
Maastricht en Doesburg

Margriet

 

Na veertien jaar ervaring te hebben opgedaan binnen diverse bedrijven en organisaties (zoals de Informatie Beheer Groep (tegenwoordig DUO), projectbureau De Maaswerken en verschillende gemeenten) koos Margriet Schreur er in 2004 voor zelfstandig verder te gaan. In eerste instantie leverde ze teksten in de breedste zin van het woord, maar al snel werd haar bureau ook gevraagd om afdelingen Communicatie te ondersteunen als tijdelijk een paar extra handen of hersens nodig waren.

Margriet heeft een passie voor schrijven, houdt van de beeldende kracht van taal en zorgt ervoor dat elk woord op de juiste plaats staat. Ze verheft eenvoud en eenduidigheid tot een ware kunst. Bovendien is ze extravert en beschikt ze over een gezonde dosis gepassioneerde nieuwsgierigheid. Daardoor verlopen gesprekken prettig en komt de onderste steen boven. En dat is nodig om een passend antwoord op uw vraag te leveren.

Daarnaast werkt ze graag op interim-basis samen met opdrachtgevers aan grotere communicatieprojecten. Ze denkt mee over strategie, adviseert over de aanpak en neemt perswoordvoering voor haar rekening. Maar ook het dagelijkse reilen en zeilen op een communicatieafdeling stroomlijnen en uitvoeren is haar liefhebberij. Huisstijlbewaking, drukwerkbegeleiding, ja zelfs fotografie en het bijhouden of opzetten van een beeldarchief kunt u aan haar overlaten.

En omdat ze haar liefde voor de Nederlandse taal graag wil overbrengen, is ze sinds een paar jaar ook nog interim-docent Nederlands en mentor op middelbare scholen. Ze enthousiasmeert en motiveert haar leerlingen en raakt steeds opnieuw de juiste snaar bij hen door op een aansprekende manier met ze te communiceren.

Dus: een klatercommunicator nodig? Verder zoeken overbodig!